“Aktivisme skal integreres i vores liv og karriere”

Positive News har lavet en kavalkade over 10 af de mest positive forandringsskabere i Storbritanien i 2022. En af dem er London-teenageren Bella Lack, der er blevet en førende miljøforkæmper. Den 19-årige har allerede lavet en dokumentar med antropolog Dr. Jane Goodall – en søgen efter at finde en anden måde at leve på sammen med den art, som vi deler vores planet med, kaldet ”Animal.”

I 2022 udgav Lack sin debutbog, The Children of the Anthropocæne, som deler historierne om teenagere over hele verden, der er blevet ramt af miljøkrisen, med et forord skrevet af Greta Thunberg.

Lack mener, at vi alle har brug for at integrere aktivisme i vores liv og karriere, uanset om du er en kok, der fjerner madspild, eller en advokat, der udfører pro bono miljøarbejde. I betragtning af, at hun har brugt 2022 på at afslutte sine A-niveauer, er hendes engagement i aktivisme så meget desto mere imponerende – det er ikke underligt, at hun allerede er blevet døbt ‘Queen of Green’.

Se her den samlede liste over de 10 britiske ildsjæle.