Greenpeace: sejr for regnskoven

“Europa-Parlamentet har stemt ja til en stærk ny EU-lov mod skovrydning. Loven vil forhindre, at produkter med skovrydning på samvittigheden bliver placeret på supermarkedshylder i hele EU, for at du i fremtiden trygt kan købe ind uden at risikere at få skovrydning med hjem i indkøbsnettet. Det gælder produkter som kød, soja, palmeolie, tømmer, gummi og læder. 

Verden mister, hvad der svarer til en fodboldbane skov hvert andet sekund. Det er katastrofalt for ikke mindst verdens største regnskov, Amazonas, som nærmer sig et punkt, hvor den ikke længere kan komme sig. 

Heldigvis kan vi stadig forsvare naturen mod grådige industrier, der ødelægger planetens fantastiske skovområder for profit.

Mere end en million europæere har hjulpet med at gøre denne sejr mulig ved at give bidrag, skrive under og dele information om tilstanden i verdens skove – tak til alle jer!