Flot anerkendelse til stærk menneskerettighedsforkæmper

Henrik Vestergaard Stokholm, der er rektor på Nyborg Gymnasium har fået Menneskerettighedsprisen. Det sker på baggrund af hans vedholdende og dedikerede kamp for at stoppe udvisningen af syriske flygtninge hvoraf flere var elever på hans gymnasium.  

Begrundelsen lød sådan her:

”Henrik Vestergaard Stokholm kæmpede en brav kamp for sine elever, da flere af dem fik inddraget deres opholdstilladelse, mens de var under uddannelse. Han har turdet tale højt om brud på menneskerettighederne på vegne af de elever, han føler et kæmpe ansvar for”  

Læs mere her.

En kommentar til “Flot anerkendelse til stærk menneskerettighedsforkæmper”

  1. Ja, det har du helt helt ret i. Rektor Stokholm fortjener en guldmedalje for sit helt igennem uegennyttige arbejde for alle hans elevers mentale sundhed.

    Tak Knud fordi du delte med os.

Der er lukket for kommentarer.