COP 26 set nuanceret fra NGO-miljøet

En række personer fra 92-gruppen har været til COP26. Det er NGOer fra natur, miljø og udviklingsorganisationer, der har et fælles talerør.  De har lavet en opsummering, hvor de lader hinanden komme til orde her ved slutningen af mødet i Glasgow.

De sikrer således en mere nuanceret redegørelse for hvad der er kommet ud af det. De kommer med noget så usædvanligt som en stor ros til Dan Jørgensen for hans og Danmarks indsats.

Som de slår fast: ”Det er vigtigt, at der på mødet i det mindste blev besluttet en proces, hvor landene de nærmeste år skal fortsætte arbejdet med at levere mere ambitiøse klimaplaner. Det er allersidste chance, hvis der skal være en mulighed for at holde de 1,5 grader.” Læs pressemeddelelsen her.

Her er Danmarks Radios opsummering.

Skriv en kommentar