De vil binde Danmark sammen

De er en avis med en overvældende ambition – de vil sikre sammenhængskraften i Danmark. Det digitale netmedie Zetland med 28.000 medlemmer (ikke bare læsere) har skiftet chefredaktør. Lea Korsgaard, der i sin tid tog initiativet til avisen, stopper på posten for i stedet at blive arbejdende bestyrelsesformand. Hendes rolle bliver at udvikle aviskonceptet og sikre endnu større udbredelse – herunder udlandet.

Den nye chefredaktør bliver redaktionschef Ida Ebbensgaard. Hun vil fortsætte kursen med den dybgående, grundige og alsidig belysende journalistik og understreger at ambitionen er at avisen skal have en central rolle i at binde Danmark sammen – ikke mere polarisering (rød eller sort) men fokusere på det, der binder os, der bor her, sammen. Et meget vigtigt bidrag her er aktiv inddragelse af læsernes (medlemmerne) indsigt og ekspertise.  

Hun har som person sammenhængskraften indbygget idet hendes far er inkarneret vestjyde i flere generationer, mens hendes mor er indfødt christianshavner. Læs eller lyt mere om de visionære formidlere.