De uddanner dem ud af kriminalitet

Skal vi undgå at kriminelle falder tilbage i kriminalitet efter udstået straf så skal de have et andet billede af sig selv.

Det har de forstået på Cal State Los Angeles der gennemfører en bacheloruddannelse i fængslet. I oktober fejrede uddannelsesprogrammet afslutningen på sit første hold af studerende med 37 fængslede studerende, der gennemførte deres uddannelse. 12 af deltagerne har også fået deres domme omstødt og er siden blevet løsladt fra fængslet. Fem af disse 12 afslutter nu kandidatgrader ved Cal State LA.

“Uddannelse betyder for mig frihed, forløsning og en ny mulighed,” sagde kandidaten Dara Yin i en afgangstale. ”Friheden til at skabe bedre liv. En forløsende kvalitet i den forstand, at vi kan træde ud af en identitet, der var ødelæggende og ind i den person, vores mødre altid indskærpede os at være. Muligheden for at vise, at vi ikke er vores værste beslutninger. ” Læs mere her.