Eldrevne ladecykler er hurtigst til bytransport

En rapport offentliggjort i starten af august bekræftede noget, som mange allerede ved – ladcykler er den hurtigste og grønneste måde at transportere varer på tværs af en travl by. 

Ikke bare lidt hurtigere, nej forskere fandt ud af, at elektriske lastcykler leverede varer cirka 60 procent hurtigere end varevogne i det centrale London, mens de producerede 90 procent færre emissioner. Ikke underligt, at de bliver fremført som ‘bytransportens fremtid ‘. 

Undersøgelsen blev udført af University of Westminsters Active Travel Academy, som analyserede GPS -data fra lastcykeludleveringsfirmaet Pedal Me som er en af ​​en række pedal-drevne virksomheder, der ryster de traditionelle leverancer i London.

“Nylige skøn fra Europa tyder på, at op til 51 procent af alle godsture i byer kan erstattes af ladcykel ,” siger Ersilia Verlinghieri, hovedforfatter til rapporten.

”Hvis bare en del af dette skift skulle ske i London, ville det ledsages af ikke kun en dramatisk reduktion af CO2 -emissioner, men også bidrage til en betydelig afbødning af risici fra luftforurening og vejtrafikkollisioner, samtidig med at det sikres en effektiv, hurtig og pålideligt bytransportsystem. ”

Kilde: Positive News