Klimaindgreb: Politikerne har ikke grund til at være så tilbageholdende

En undersøgelse viser  at den britiske offentlighed var ‘overvældende optimistisk’ med hensyn til, hvordan en grøn fremtid kunne se ud.

Carys Roberts, administrerende direktør for Institute for Public Policy Research, siger om undersøgelsen: ”Vores fund var klare og overbevisende. Folk anerkender de udfordringer, vi står over for, men er overvældende optimistiske med hensyn til, hvordan en grønnere og mere retfærdig fremtid for landet kan se ud, fra flere gode job til blomstrende lokalt dyreliv, adgang til naturen og genoplivet kvarterer og samfund. ”

De britiske politikere er ikke desto mindre meget tilbageholdende med at tage fat på de nødvendige og omfattende indgreb, som borgerne ifølge undersøgelsen er indstillet på. Læs mere her.