Argentina introducerer binære identitetskort

Argentina skaber historie som det første sydamerikanske land, at udrulle identifikationskort til ikke-binære borgere ved at lade dem bruge “x” på deres officielle nationale identifikationsdokument og pas i området vedrørende køn.

Det sydamerikanske land slutter sig til New Zealand , Canada og Australien , som allerede har implementeret denne ændring. USA har også annonceret planer om at gøre optionen tilgængelig på pas , selvom valget endnu ikke er blevet gennemført.

Præsident Alberto Fernández introducerede dokumentændringen i juli og sagde “Der er andre identiteter udover mand og kvinde, og de skal respekteres. Der er tusind måder at elske og blive elsket og være lykkelig.”  Læs mere her.

En kommentar til “Argentina introducerer binære identitetskort”

  1. Dette her kan man virkelig nyde også selvom man ikke er hverken LBGTQR++ eller hvad de forskellige identiteter nu hedder.

    Vore mange systemer bør ændres tilsvarende således at de er tilpasset de enkelte borgere OG samfundet, ikke kun borgerne (overfor de rige) eller samfundet (overfor de fattige)

Der er lukket for kommentarer.