Han satte lige 650 cykler i stand vederlagsfrit

Pandemien har ført til et cykelboom i USA. Det har medført et stort behov for at sikre at cyklerne kunne repareres. I Potomac, Maryland var en pensioneret matematiklærer Jackson løsningen for 650 mennesker. Så mange har han vederlagsfrit repareret cyklen for.

Det startede med at naboen ledte efter nogen til at fastgøre bremserne på sin datters cykel. Så besluttede han at give en hånd med. Hun blev begejstret, og han blev begejstret, og så løb rygtet.  Jackson fortsatte med at reparere mere end 650 cykler til venner, naboer og tilfældige fremmede. Hans gebyr? Ikke en eneste cent. Jackson siger, at han allerede får meget tilbage fra sit gratis arbejde, især når han ser på børnenes ansigter, når de ser deres gamle cykler forvandlet. Læs mere her.