FGU-elever løser grønne opgaver

Grøn FGU hedder et nyt initiativ der vil involvere stemmer i den grønne dagsorden, som sjældent bliver hørt. Udgangspunktet er at hvis Danmark skal i mål med 2030-målene er det nødvendigt, at endnu flere bliver engageret i at skabe en bæredygtig fremtid. Det gælder også grupper, som ikke traditionelt råber højest i debatten om grøn omstilling.

Om det siger Jens Ole Jørgensen, skoleleder i FGU-Aarhus midtby: ”FGU-elever er en sammensat gruppe af unge. Nogle har det svært, men mange af dem er også fyldt med gå-på-mod og lyst til at deltage i samfundet. Placeret i den rette sammenhæng har vores elever masser af potentiale for spændende, alternative og praktiske tilgange til grøn omstilling.” Det er VedvarendeEnergi, UngEnergi der med støtte fra Tuborgfondet der er tovholder på projektet. Læs mere her.