Slut med mænd, der tisser i krogene

Da der efter Covid 19 genåbning kom flere mennesker på gaden i Amsterdam betød det genopblussen af ​​et gammelt problem: offentlig vandladning. Heldigvis fandt byen en grøn måde at tackle denne uønskede opførsel med GreenPee hampfyldte urinaler. 

Urinalerne ser ud som underligt formede plantesenge med åbninger i siderne. Urinalet er fyldt med hampfibre fra cannabisplanten, der kan bruges til organisk gødning til byens parker, taghager og bybedrifter, når den tømmes fra planter. 

Den miljøvenlige public service-enhed blev først introduceret i 2018. Nu er otte af disse plantagerne bosiddende i bygader omkring Amsterdam. Enhederne har reduceret den offentlige vandladning på byens gader med 50 procent.

Mætningsniveauer på GreenPee-urinalerne kan kontrolleres manuelt eller ved hjælp af en smart sensor. Urinalet kræver ikke skylning, så det sparer også vand, og de planter, som det topper, giver mikrohabitats til insekter i den travle by. 

I betragtning af miljø- og folkesundhedsucceserne i GreenPee-urinalerne håber byen på at installere mere i den nærmeste fremtid. Virksomheden er endda kommet med et slankere design, der kan placeres i gyder eller smalle gader. Dette er en fantastisk løsning for byer og planeten. Vi håber at se modellen vedtaget i storbyområder rundt omkring i verden i den nærmeste fremtid! Se de fine urinaler her.