Nattog – et stadig stærkere alternativ til flyferie

Vi vil ikke opgive vores rejselyst, men vi ved godt at flyrejser er dramatisk miljøbelastende. Hvad gør vi så? Vi tager nattoget rundt i Europa. Om det skriver Rådet for Bæredygtig trafik: ”Tog giver rammer for gode ferieoplevelser Undgå stress i lufthavnen og følelsen af sardiner i dåse i flyene. Kom langsommere frem og nyd ændringer i landskab og kultur. Ferien starter i toget, for transport er ikke bare noget, der skal overstås. Og med et Interrail kort (købes i mange udgaver hos DSB), så har I ubegrænset frihed til at rejse, hvorhen I vil. Tog kører på grøn strøm, er bekvemme og hurtige, over 300 km/t visse steder. Fra Hamborg sydpå kan natten endda tages i brug med sove- og liggevogne!”. Læs mere om initiativerne til fordel for nattog her.