Avaaz kan notere flere store sejre

Den internationale internetbaserede aktivistorganisation Avaaz med 45,7 mio tilsluttede, har kunnet notere en række sejre i kraft af det kæmpepres det er, når over så mange mennesker presser på for forandring. De seneste sejre omfatter: 

  • en kovending på Brasiliens korrupte præsident plan om at ødelægge et område af Amazon skov på størrelse med Danmark!
  • en retskendelse stopper Donald Trumpi at ødelægge internettets privatliv
  • en FN-undersøgelse af grusomheder i Yemen trods ond saudiarabiske opposition
  • en omfattende regerings kulegravning af klima-benægter Rupert Murdoch‘s forsøg på at dominere britiske medier

Om disse sejre siger Avaaz-folkene:Vores bevægelse skriver en ny David og Goliat historie – en, hvor millioner af Davids, bevæbnet med vores tro på styrken i folks stemmer, ændrer forløbet af historien én kampagne ad gangen …”