Dramatisk stigende interesse for Fair Trade tekstilprodukter

Man kan føle sig magtesløs, men man kan også gøre noget – bare lidt. F. eks. gå efter Fair Trade produkter. Der er formentlig ikke noget bedre og mere effektivt bidrag, man som forbruger kan gøre for at bidrage til en bedre og mere retfærdig verden. Fair Trade kan hjælpe med at forbedre livet for enkeltpersoner og familier rundt omkring på kloden. Det gælder f.eks. tøj hvor tøjvirksomheden Patagonia har oplevet en dramatisk og stor øget forbrugerinteresse gennem de seneste år. I 2014 havde de 11 Fair Trade certificerede tekstilprodukter, i 2016 var der 200 og i 2017 vil der være 300. En lille film sætter Fair Trade i relief.

 

https://www.fastcocreate.com/3064582/quick-hit/new-patagonia-short-film-shows-how-fair-trade-shopping-is-good-for-business