Det går stærkt med solceller i Afrika

En iværksættervirksomhed. D.light,der har base i Kenya, har meddelt, at de vil styrke deres forretning i retning af omfattende og mere kraftfuldt soldrevet udstyr. Efter nu at have leveret mindre solcelleudstyr til 65 millioner mennesker i områder uden strøm, ønsker D.light at leverere nok energi til familiens samlede forbrug i hjemmet. Virksomheden har solenergi udstyr, der fungerer lige så godt som traditonel el, men til en brøkdel af prisen. “Vi vurderer at solenergi vil fortrænge traditionel elfosyning på samme måde som mobiltelefoner har fortrængt fastnet-telefoner”, fastslår CEO i d.light, Ned Tozun.

Med allerede 250.000 all-round-solsystemer solgt, er d.light  på vej til at levere billig energi til alle i Afrika

Læs mere: http://fortune.com/2016/09/21/d-light-funding-solar/