Her kan alle få praktisk viden om at dyrke haven økologisk

MEC_Oekohave
Af Bodil HM Olsen

Viden om økologi og bæredygtig dyrkning  i haven skal spredes til alle de danske haveejere, så vi sammen kan passe på grundvandet, naturen og dyrelivet. Landsforeningen Praktisk Økologi vil uddanne 75 haveambassadører, der skal hjælpe  og rådgive både private og offentlige haveejere i at dyrke økologisk. Hos haveambassadørerne kan man hente viden og hjælp, til for eksempel når man skal anlægge en have, spire frø eller starte en kompost.

Landsforeningen Praktisk Økologi står også bag en række havenetværk, der lige nu er ved at blive dannet over hele landet. Havenetværkene skal både styrke det sociale fællesskab og være et sted hvor man kan dele planter og frø  og praktisk viden om økologiske dyrkningsmetoder.

VELUXfonden har støttet projektet med 3 millioner kroner.

Du kan læse mere her

Du kan finde et havenetværk her