2009 bliver elbilens år

Hundredvis af elbiler vil suse lydløst ind på de danske veje i 2009. Miljømæssigt er elbilen den bedste løsning, og elbilernes køreegenskaber er efterhånden fremragende. Men der er stadig et slag, der skal udkæmpes om standarder, opladning og statsstøtte.

En stille grøn revolution spirer på trods af kulde og slud frem på de danske veje denne vinter.

Det kommende års tid vil elbil efter elbil nemlig trille ind i gadebilledet, og under klimatopmødet om præcis et år vil mindst hundrede af dem suse rundt som et varsel om den omvæltning, der kan være på vej ind i danskernes garager.

Elbilerne vil kunne lade op på en af de 50.000 offentlige ladestationer, som det israelsk/amerikanske firma Better Place (BP) ifølge Dong Energy vil opføre, så bilkøbere ikke skal frygte at løbe tør, hvis valget falder på en elbil.

Læs mere på ing.dk