10 visioner for en lysere fremtid

Når vi sætter os ind i biografen og ser en film om fremtiden, er det næsten altid dystopisk,” lyder det fra en af forfatterne bag en ny bog fra Den Grønne Ungdomsbevægelse. Den forsøger at plante håb hos læseren gennem 10 visioner for en lysere fremtid og en række politiske handlingsforslag. Verdens Bedste Nyheder har læst bogen om de grønne visioner.

En af forfatterne Jeppe Svan sætter ord på, hvorfor klimaaktivisterne beskæftiger sig med netop fremtidsutopier i deres nye bog.

“Når vi snakker med folk om den radikale ændring af samfundet, der er brug for, så strander det ofte et sted, hvor folk simpelthen ikke kan se det for sig. Det føles som noget negativt. Det føles, som om, noget bliver taget fra én, fordi det kræver så meget forestilling at se, hvordan ting kan være anderledes og godt.”

Læs mere her.