De vil sikre at oprindelige folk i større omfang kan beskytte naturen

En vigtig, men ikke særlig påagtet NGO, hedder Tenure Facility. De arbejder med at sikre rettighederne for de oprindelige folk, og således sikre ordentlige arbejdsforhold for klodens bedste naturforvaltere.

Om det siger de:

Oprindelige folk og lokalsamfund lever og administrerer mere end halvdelen af ​​verdens jord, men de har lovligt ejerskab til kun 10 % af deres forfædres territorier. Disse rige biodiversitetsområder er afgørende for de mennesker, der forvalter dem og den planet, vi alle deler. Reduktion af jordkonflikter, fremme af menneskerettigheder, fremme af udvikling og bidrag til bæredygtige klimaløsninger kan alt sammen starte med at styrke lokalsamfundsrettighederne. Tenure Facility arbejder sammen med oprindelige folk og lokalsamfund for at fremme deres lokale jordrettigheder, mens de deler den viden, innovationer og værktøjer, der opstår.

Læs mere her