Kæmpe sejr for pelsedyrene

Det europæiske borgerinitiativ ‘Fur Free Europe’ har lukket underskriftindsamlingen før tid grundet den rekordhøje opbakning. Det er aldrig sket før, at der er blevet indsamlet SÅ mange underskrifter for pelsdyrene på SÅ kort tid. Det er en enorm sejr for dyrene! For initiativet kræver ikke blot et forbud mod pelsavl, men også mod al import og salg.

I Danmark har hele 59.492 givet deres underskrift, og Anima har indsamlet knap halvdelen af dem.

Som de siger “Det høje antal underskrifter er ikke til at tage fejl af: Tiden er løbet fra den ubarmhjertige industri! Vi føler os meget optimistiske omkring, at den store tilslutning kan betyde en snarlig ende på den forfærdelige pelsindustri i Europa.”

Næste skridt er, at de 1,7 millioner underskrifter skal verificeres, og hvis blot 1 million af dem er gyldige, er Europa-Kommissionen forpligtet til at handle på initiativet.

Når underskrifterne er verificerede fremsættes initiativet for Europa-Parlamentet, som har mulighed for at udtrykke sin opbakning til det. Borgerinitiativet har altså stort potentiale til at påvirke lovgivningen i hele Europa!

KIlde: Anima

En kommentar til “Kæmpe sejr for pelsedyrene”

Der er lukket for kommentarer.