Burhøns har fået en slutdato

Dyrevelfærdsorganisationen Anima har vundet en stor sejr i deres bestræbelse på at sætte burhønsene fri. Rerpæsentanter for organisationen har mødtes med dyrevelfærdsordførerne fra alle regeringens støttepartier, og har forsikret ministeren om, at han ikke ville få lov til at løbe ubemærket fra sit løfte om en udfasning.

I midten af september kunne de overrække 54.000 andre underskrifter til ministeren.

Som de siger: ”Vi har fået et forbud, og det må alt andet lige betegnes som en succes. Til gengæld er der ikke meget at skåle for, når det kommer til tempoet for udfasningen. Hele 12 år må der gå, før de sidste producenter skal stoppe med at holde høner i bur. Derfor kæmper vi fortsat for at fremme initiativer, som fremskynder producenternes omstilling.”

Læs mere her.

En kommentar til “Burhøns har fået en slutdato”

Der er lukket for kommentarer.