2050: Fællesskab, lyntog og masser af natur

Hvad nu, hvis den grønne omstilling rent faktisk lykkes? Hvis vi vil gøre vores civilisation bæredygtig, er det ikke nok at tale om alle de ulykker, vi gerne vil undgå. Vi er også nødt til at tale om alle de vidunderlige ting, vi gerne vil skabe. Thomas Hebsgaard fra Netmediet Zetland har her bedt Alexandra O’Sullivan Freltoft, som her folder sin fremtidsvision ud. Hun er ud over at være et af Zetlands mest trofaste medlemmer også en rutineret klimaaktivist, og så er hun ingeniør og har arbejdet professionelt med grøn omstilling i en årrække, først med fokus på fødevarer i Tænketanken Frej og nu i en virksomhed, der arbejder med modeller for grøn omstilling af hele samfundet.

En kommentar til “2050: Fællesskab, lyntog og masser af natur”

  1. Kære venner

    Det er så skønt at læse/høre/møde mennesker, der tør tro på en
    fremtid uden alle de trusler, der hagler nedover hovedet på os.

    TAK!

Der er lukket for kommentarer.