“Verden er et bedre et bedre sted, end vi tror”

Verden bliver et bedre og bedre sted at leve. Menneskene er bedre og mere imødekommende end man ellers får indtryk af. Der er noget godt at sige om alle lande – selv Belgien og Nordkorea. Sådan siger Torbjørn C. Pedersen der i nu over 8 år har rejst rundt og besøgt næsten alle lande på kloden uden brug af fly og uden at have været hjemme i Danmark undervejs.

“Når alle kameraer er vendt mod konflikten, er der som regel en anden virkelighed lige omme bag kameraerne, hvor folk stadig har en hverdag, og markedet er åbent, og børnene går i skole. Folk skal huske på, at der nok er dårligdomme i verden, der er folk, der lider, der er krige og katastrofer og onde mennesker – men det er en forsvindende lille del af den verden, vi lever i.”

Læs eller lyt til hans fantastiske beretning i dette indlæg fra Zetland.