11 årig i gang med at rense Seinen

Når de voksne ikke kan tage ansvar så må vi børn jo gøre det. En af de børn der tager ansvar er den 11-årige Rafael Marinho. Han er gået i gang med at rense Seinen, der løber gennem Paris og lider under vægten af ​​menneskeskabt forurening. 

Han har – i samarbejde med sin far –  fået fat i en kæmpe magnet der kan løfte op til et ton.

Foreløbig har han i weekenderne – sammen med faderen – fisket 20 tons metal heraf 50 cykler op af floden.

Fra dette store udvalg af genstande har Rafael et udvalg af yndlingsfund på udstilling i et pop-up museum ved siden af ​​floden. Hver genstand er ledsaget af en lille historie, som Rafael forestiller sig for hvert stykke.

Rafael, som nu har fået over 20.000 følgere på Instagram , håber, at den offentlige opmærksomhed sammen med hans udstilling vil inspirere andre til også at gå ud og handle. Læs mere her.