Meditation gør godt for helbredet

En ny undersøgelse antyder, at de, der praktiserer meditation regelmæssigt, udover mindre stress –også kan have en lavere risiko for f.eks. hjerte-kar-sygdomme.

Undersøgelsen offentliggjort i American Journal of Cardiology fandt, at meditation var forbundet med en 35 procent lavere risiko for højt kolesteroltal, en 14 procent lavere risiko for højt blodtryk, en 30 procent lavere risiko for diabetes, en 24 procent lavere risiko for blodprop i hjerrtet og 49% lavere risiko for Covid19. Læs mere her.

2 kommentarer til “Meditation gør godt for helbredet”

  1. De 49% lavere risiko der omtales, er “coronary” problemer dvs. problemer med kredsløbet.

    Det er jo fantastisk – men handler ikke om Covid19.

    Flere undersøgelser viser tilsvarende resultater af meditation, herunder sænkning af mindre stress, angst, laverekolesteroltal, lavere blodtryk og altså i det hele taget lavere risiko for kredsløbssygdomme.

    (såvidt vides, er det vel sammenlagt farligere end Covid19 – for de fleste, så det er vel ikke så dårligt)

Der er lukket for kommentarer.