Apple åbner for reparation af deres produkter

Igennem de sidste 15 år har netværks-NGOen IfitIt kæmpet for retten til at reparere Apples produkter. Nu åbner Apple endelig op. I starten af juli 2020 tog Apple vigtigt et skridt mod mere tilgængelig reparation ved at udvide deres uafhængige iPhone-reparationsprogram fra USA til Canada og Europa. Som Apple-chef Jeff Williams siger: ”Vi er glade for at udvide vores uafhængige reparationsprogram til flere steder i USA og til virksomheder i hele Europa og Canada… Når en kunde har brug for en reparation, ønsker vi, at de skal have en række muligheder, der ikke kun passer til deres behov, men også garanterer sikkerhed og kvalitet, så deres iPhone kan bruges så længe som muligt. ” Fra nu kan uafhængige værksteder i 32 lande i hele Europa og Canada nu ansøge om retten til at reparere efter Apples program.

IfitIt roser Apple for åbningen med retten til reparation, som de ønsker udvidet til resten af verden, og som de ønsker ikke skal være så bureaukratisk, som der har været lagt op til. Læs mere her.