Vi kan alle udvikle vores generøsitet

Når vi godt kan lide generøse mennesker, er det ikke fordi de giver gaver. Det er fordi de udstråler varme. Der er noget ved dem, vi ikke helt kan sætte fingeren på, men de giver os lyst til at være i deres nærhed.  Vi kan alle udvikle generøsitet. Her er tre centrale elementer:

1 Generøsitet tiltrækker overflod. Din generøsitet vender tilbage til dig. Det vil ikke altid stamme fra de samme mennesker, du har været venlig overfor, men det vender tilbage. Alle identificerer giverne som værdifulde og behandler dem som sådan. Dit liv vil være fyldt med overflod i forskellige former, hvis du er en giver.

2. Generøsitet vil gøre dig gladHar du nogensinde følt dit hjerte svulmer med venlighed, når du har givet nogen en gave eller gået ud af din måde at gøre noget godt for dem? Det er virkningen af ​​at give.

3. Du vil være mindre knyttet til ting. Jo mindre knyttet vi er til ting, jo mindre fyldt med frygt for at miste vil vi være Generøsitet er som en boomerang. Giv venlighed, tid eller hvad du kan dele, og din filantropi vil have en positiv indvirkning på dit liv. Læs mere her