“Pensionkassemidlerne skal forvaltes med ydmyghed”

Kulturen i pensionkasse-branchen får nu et modspil fra egne rækker. Sune Schackenfeldt  hedder den  administrerende direktør i Pædagogernes Pensionskasse. Han har inden for mindre end et år intenst arbejdet for at lægge kulturen om. F.eks. har han indført en 0-tolerence politik over for det “massive gave kredsløb”, der er i pensionsbranchen. På DR P1-Business fortæller han, at “der ligger motiver bag” gaverne, når store kapitalforvaltere møder op med vingaver og invitationer til udlandsrejser.  Schackenfledt, der populært kaldes ”danskvandsdirektøren” betoner ydmyghed og samhørighed med pædagogerne, som sparer op til deres pension i PBU. Han ønsker at PBU skal gøre sig relevant for medlemmerne gennem en strategi, der skal skabe tilfredshed og stolthed hos pædagogerne over for deres pensionsselskab.

Hør mere her