Lokal økonomi kan løfte spøgelsesby

Denne historie kan meget vel indikere en ny trend. Flere og flere mennesker er på udkig efter en ny, renere, sundere, billigere, mindre, mere fællesskabs-orienterede levende bymiljø som alternativ til livet i de stressende og dyre storbyer. Der er mange “glemte” byer rundt om i verden, der kan ombygges til at give et inspirerende fællesskab. Et eksempel er Water Valley i Misisippi i USA som gennem mindre end 10 år har gennemgået en imponerende forvandling fra spøgelsesby til en levende og vital by.

“Jeg tror, ​​den største ting, der har ændret her er holdningen om, hvad der er muligt,” siger en af initiativtagerne til omlægningen Howley. “Jeg tror, ​​der er virkelig en ”vi- kan-selv-ånd” Hvis du venter for nogen til at hjælpe dig, vil det aldrig ske.”

Læs mere her.