Circolombia: Præsentation af talentfulde unge Colombianere

Det er en gruppe af 17-28 årige kunstnere der er blevet behandlet dårligt i samfundet. Historien begyndte i 1995, da Colombias Nationale Circus School, uden fortjeneste “Circo Para Todos (” Cirkus for alle “) blev oprettet til at tage unge ud af barrios og væk fra gaderne i Cali (vestlige Columbia) ved at lære dem cirkus færdigheder. Baseret på dette institut blev Circolombia Company i England så grundlagt i 2006, for kandidater fra Circo Para Todos. Det producerer shows og tilbyder også kunstnere til tredjeparts produktioner Halvdelen af overskudet går til cirkus skolen i Colombia.
Dare Devil stunts og utrolig akrobatik udført på baggrund af Cali er en af ​​de mest slående forestillinger for deres banebrydende succes.
Mere information: www.circolombia.com
                            www.urban-circolombia.com

Af Rupal