Open World Cafe I Cameroun

En ny verdensomspændende cafe-koncept er ved at brede sig. Det handler om fremme af sund livsstil og fremme en holistisk tilgang,.Cafeen byder på ernæringsrigtige fødevarer og giver rum til workshop om personlig udvikling, ledelse og bæredygtighed. Cafeen findes i øjeblikket i Sverige, Brasilien, Indien og Spanien. For nylig blevet åbnet en i byen Yaounde ‘i Cameroun.
Den nye facilitet tilbyder faglig uddannelse for ledige unge og til at uddanne underpriviligerede børn, der bor i byens slumkvarterer og landdistrikter.
Christina Søderberg, leder af kommunikation på Open World Foundation siger: “Nogle af de største beslutninger er blevet gjort over en kop kaffe, så vi synes, en café er et godt tredje sted efter, at kontoret og hjemmet.”
Mere information: http://www.openworldcafe.com/
af Rupal