Køkken Have


Ni fods Udstillingenshaven – B & Q haven på Chelsea Flower show – vakte stor opmærksomhed i offentligheden. Denne have hjembragte en guldmedalje. Haven har til formål at tilskynde folk og lokalsamfund til at udvikle ny, lokal og bæredygtig fødevareproduktion. Det vil også gøre en miljømæssig forskel i de byer, ifølge udstilleren.
Alle i de ni meter høje glas og stål tårnet er spiselige, både grøntsager og planter. Muren har to forskellige plantesystemer. Den ene består af brugerdefinerede altankasser, der indeholder store forekomster af tomater, peberfrugter og spiselige blomster. Den anden er et modulopbygget levende mursystem, der indeholder urter og giver bogstaveligt talt en grøn kulisse til grøntsagerne.
Haven er sponsoreret af B & Q, som er Storbritanniens største kæde af udstyr og møbler til hjemmet og haven.
Se flere billeder: http://www.bygg.no/id/73229?bildenr=0

af Rupal