Google Investerer 168 millioner dollars i verdens største Solar Tower

Internet Powerhouse (gaint) – Google nu har til hensigt at være virkelig forsyne vores huse og kontorer nu. de har udvidet deres bestræbelser på at skabe en levedygtig vedvarende energi løsning billigere end kul. De har investeret 168 millioner dollars dollar i BrightSource gård i Mojave ørkenen i Californien, som er verdens største solvarmeanlæg tårn. Dette anlæg er baseret på anvendelse af koncentreret solenergi teknologi til at producere elektricitet, som derefter kan distribueres til de lokale forsyningsselskaber.
De har til formål ikke at sænke omkostningerne ved de nuværende sol-teknologi de er snarere at fokusere til at investere mere i deres F & U for at vinde et kapløb med kul.
Læs mere: http://inhabitat.com/google-invests-168-million-towards-the-worlds-largest-solar-power-tower-plant/

af Rupal