Vindmøller på taget har medvind

Du behøver ikke eje fem tønder land eller et par kvadratkilometer havvand for at rejse en vindmølle på din grund. Små møller kan nemlig sættes op på almindelige hustage, og det er blevet populært at få sat vinger på taget. Byggefirmaet Logik og Co., der monterer en tysk model af tagvindmøller, har fået mere end 2.000 henvendelser fra kommuner og boligforeninger.

Læs mere på dr.dk og artiklen “En vindmølle på taget giver lys i lampen” på politiken.dk

Firmaet Logik og Co. er fondsejet og drives ud fra bæredygtighed, miljøhensyn og fokus på at skabe arbejdspladser. Logik og Co. har ikke aktionærer, der skummer fløden. Der er ligeløn i virksomheden, og de 45 fastansatte håndværkere har stor medindflydelse på driften af virksomheden.

3 kommentarer til “Vindmøller på taget har medvind”

 1. Hos Natur-Energi A/S blev vi de første til at få tagvindmøller i København. Vi er meget stolte af vores nye tagvindmøller, eller byvindmøller som vi kalder dem.

  Vindmøllerne blev opsat i december 2009 i samarbejde med Logik & CO.

  Læs mere om projektet her: http://www.natur-energi.dk/side/natur-energi-og-logik-og-co-opstiller-de-foerste-byvindmoeller

  Eller se videoer og billeder fra opsætningen af tagvindmøllerne her: http://www.facebook.com/NaturEnergi

 2. Undskyld det sene svar. Svaret er nej. Vi har ikke styrket tagkonstruktionen, men Logik måtte bruge ekstra kræfter på at sikre, at møllerne stod helt fast. Møllerne er bolret fast.

  mvh
  Mikkel
  Natur-Energi

Der er lukket for kommentarer.