Om

Dagligt fyldes vi med nyheder om klimaforandringer, forurening, krig, terror, vold osv. Positivenyheder.dk giver dig nogle af de nyheder, der viser, at vi har mulighed for at gøre noget ved verdens store og små miljø- og livsstilsproblemer.

Hvis vi mener det alvorligt at vi skal gøre noget ved de voldsomme udfordringer vi dagligt præsenteres skal vi præsentere inspirerende løsninger. Denne side er et ydmygt forsøg på det.

Hovedinspirationen kommer fra The Optimist Daily Positive News, Yes!magazine , gaiainnovations.org  og OrganicToday.dk.

Positive nyheder udgives af Miljø- og Energicenteret i Høje-Taastrup.

Ønsker du Positive Nyheder gratis tilsendt hver søndag aften,

så skriv til kontakt@positivenyheder.dk

Har du lyst til at bidrage med en opmuntrende historie, der giver håb,

så skriv til kontakt@positivenyheder.dk

6 tanker om "Om"

 1. Karina Christensen

  Det var dog en genial idé med en hjemmeside med positive nyheder. Tak!
  Har I overvejet at lave et ugentligt nyhedsbrev, som vi kunne abonnere på?

  Mange positive hilsener,
  Karina Christensen

 2. Bodil Olsen

  Kære Karina Christensen

  Tak for din dejligt positive kommentar. Vi kan, noget forsinket, fortælle at du nu har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev på forsiden af positivenyheder.dk.

  Mvh
  Bodil

 3. mathilde uldall

  Tak for en fantastisk hjemmeside:) den er så vigtig, da jeg mener vi mennesker ofte lader os dvæle i alt det negative fremfor alt det positive som røre sig i verden.

  Negativitet får os til at give op og tiltrækker mere negativitet i vores liv.

  Positivitet i hverdagen, giver os lyst til at udvikle os, lyst til livet og overskud til at tage ansvar.

  Mere af det positive! Hvilket leder mig hen til spørgsmålet: Er der er planer om en facebook side? Tror man når mange mennesker der mangler sådan et sted, hvor man kan samles :)

  Kærligst hilsen
  Mathilde Uldall

 4. Bodil Olsen

  Tusind tak Mathilde. Ja, vi tror på at det er godt for os alle med lidt positivt input til en forandring. Og vi håber at det positive vil vokse, når det får mere opmærksomhed :)

 5. Bodil Olsen

  PS. Glemte at svare på det med Facebook. Ja vi overvejer en Facebookgruppe. Men skal lige afgøre hvilken form og formål den skal have. Skal den bare gentage de nyheder der allerede ligger på hjemmesiden, eller skal den evt være mere interaktiv, så medlemmer også kan komme med deres positive nyheder.
  Vi vil meget gerne have ideer og input til hvordan en Facebookgruppe kan blive et godt supplement til hjemmesiden positivenyheder.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>