Hurtige elbilopladere, højhuse i træ og meget billige solceller

Der sker spændende teknologiudvikling lige nu: Dramatisk vækst af hurtigladere til elbiler i Europa. Fantastiske perspektiver i et voldsomt øget byggeri i træ. Prisen på solceller falder dramatisk og solcellers omfang øges med 48% om året. Det er tre positive nyheder, som vi gør klogt i at holde øje med – og opmuntres af. Læs mere her.

2 tanker om "Hurtige elbilopladere, højhuse i træ og meget billige solceller"

  1. Josefine Jensen

    Kære Positive Nyheder
    Tak for en virkelig god side! Hvilken artikel har I denne nyhed fra? Linket, hvor der står “Læs mere her”, fører mig vist det forkerte sted hen.
    På forhånd mange tak! 🙂

  2. knud Forfatter

    Det skulle meget gerne føre dig til en artikel i Zetland. Det gør det i hvert fald når jeg trykker. Zetland har lovet at selv om man ikke er abonnnent så kan man godt læse linkede artikler – bortset fra kommentarerne Håber det lykkes for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *