Bilerne skal ud af byen, men hvordan?

Flere steder rundt om i verden er man i gang med at høste erfaring med at begrænse biltrafikken i byerne – begrundet i den store trængsel på vejene og de mange dødsfald p.g.a. forureningen (7 mio. anslås hvert år at dø af luftforurening.) Tallinn i Estland har siden 2013 givet alle der er registreret som borgere i byen gratis transport. Deres erfaringer følges med stor interesse. Det samme sker i forhold til Oslos indsats for en bilfri bymidte. Også Lyon i Frankrig hvor cykel- og bildeling får antallet af biler ned med 20%.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>