Vegansk kost er mest effektive i forhold til at påvirke kloden positivt

“En vegansk kost er sandsynligvis den mest virkningsfulde måde at reducere man som enkeltindivid kan påvirke planeten Jorden, ikke kun i forhold til større biodiversitet, færre drivhusgasser, global forsuring, eutrofiering, arealanvendelse og vandforbrug,” Sådan sigerstudielederen og professor Joseph Poore i Oxford til The Guardian den 31. maj. Det udtaler han på baggrund af den mest tilbundsgående undersøgelse til dato for landbrugets økologiske fodaftryk. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>