Træplantning afløser krig

Det nordvestlige Pakistan der grænser op til Afghanistan har der i årtier  været genstand for oprør og væbnet modstand. For tre år siden startede den lokale regering en “Million Tree Tsunami” for at bekæmpe skovrydning og regenerere naturressourcer. Ændringen har været drastisk..Tidligere tørre bakker er nu dækket af skov så langt horisonten rækker. De nye træer styrer erosion, hjælper med at afbøde klimaændringerne, mindsker risikoen for oversvømmelser og øge chancerne for nedbør. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>