ANALYSE: GRØN OMSTILLING BETYDER STOR ØKONOMISK GEVINST FOR VERDEN

Nye rekorder igen og igen – og billioner af dollars i potentielle besparelser. Ambitionerne for grøn omstilling går én vej: Op. En rekordstor mængde solceller og anden vedvarende energi blev installeret over hele verden i 2017. Investeringerne i vedvarende energi var i 2017 næsten dobbelt så store som investeringer i fossile brændstoffer og atomkraft. Men det er et kapløb mod tiden, og der mangler stadig løsninger på afgørende udfordringer. Læs mere her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>