Unge mennesker sagsøger Florida for at lave de skal lave en klimaforbedringsplan

Otte unge Florida-borgere går nu i gang med at sagsøge statsforvaltningen med henblik på at tvinge den til at gennemføre en forskningsbaseret “klimaforbedringsplan”.Sagsøgerne der er organiseret i  Our Children´s Trust  spænder i alderen fra 10 til 20 og er en del af en stigende tendens af grupper, der går til domstolene, for enten at tvinge til handling eller modtage erstatning for klimaændringernes indvirkning. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>