Storbritanien: kulmine stoppet under henvisning til klimaet

For første gang i historien har en britisk regering stoppet kuludvinding med henvisning til bekymringer over klimaforandring som en grund. Det sker i forhold til en ny åben kulmine i Northumberlands amt i nordøst England. Planen var at udvinde tre millioner tons kul og sandsten. Tilhængere sagde, at minen ville skabe mindst 100 arbejdspladser og bringe økonomiske investeringer i regionen. Modstanderne anførte at minen ville skade dyrelivet, skade turismen og fortsætte Storbritanniens afhængighed af det forurenende fossile brændsel. Det var dem der vandt. Læs mere her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>