Microsoft etablerer USAs største solcelleanlæg

Microsoft har annonceret det største enkeltstående erhvervskøb af solenergi, der nogensinde er set i USA. De  underskrev i marts en aftale med sPower om et 315 MW anlæg via to solprojekter i Virginia. Microsoft har været drevet af 100 procent vedvarende elektricitet siden 2014. I 2015 tilsluttede de sig til RE100, et globalt ledelsesinitiativ, der nu samler 130 ambitiøse virksomheder, der er forpligtet til at købe 100%t vedvarende energi.Microsofts datacentre vil fra ​​2020 være drevet 60% af vedvarende energi.. Læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>