En god bøf, hvor halvdelen består af svampe

Der sker flere bestræbelser på at begrænse vores kødforbrug- F.eks. er der en voksende bevægelse støttet af kokke, videnskabsmænd og miljøforkæmpere som arbejder for at erstatte 100 procent kød-bøf i nogle fødevarer med en blanding, der indeholder op til halvdelen svampe. Ræsonnementet er simpelt: Ved at erstatte bare 30 procent af oksekød med svampe i de omkring 10 mia. burgere, som er det amerikanerne spiser hvert år, kan vi reducere emissioner svarende til at fjerne 2 millioner biler fra vejen. Plus det er sundere for mennesker. Læs mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>