Banebrydende indsats for at indsamle plast sættes nu i værk

Det var Boyan Slat, en hollandsk teenager, der i 1997 første gang præsenterede et banebrydende system til at indsamle og nyttiggøre de kæmpemæssige plastmængder. Nu – langt om længe – sættes den meget omfattende indsamling sættes i gang. Det sker til sommer på det meget plast-plagede område mellem Californien og Hawaii.  Om projektetg siger den håbefulde opfinder: “Hvad jeg virkelig håber på er, at havets oprydning i dette århundrede kan være et symbol for os, der bruger teknologi til at gøre tingene bedre.” Læs mere her. Læs også her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>