Madspild kan begrænses ved en naturbaseret belægning på frugt og grønt

At undgå madspild handler bl.a. om at sikre at maden kan holde sig og undgår at rådne. For at beskytte høstet frugt og grønt har fødevarevirksomheden Santa Barbara udviklet en plantebaseret belægning, der sikrer at frugt og grøntsager kan holde to til tre gange længere, end de ville, hvis det blev efterladt ubehandlet. Beskyttelsesproduktet efter høst er fremstillet med spiselige ekstrakter fra planter og arbejder ved at danne et mikroklima omkring hvert stykke frugt eller grøntsag, der holder ilt ud og fugt inde. Læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>