Ingen ventetid når børn og unge skal hjælpes med psyken

450 er frivillige i Headspace og de gør virkelig en forskel i at hjælpe børn og unge der kæmper med psykiske lidelser.Det er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Ingen problemer er for store eller små, og alt foregår på de unges præmisser. Der er ingen ventetid. Headspace støttes bl.a. af satspuljemidler og en række fonde. 

Derudover skal kommunerne – hvor de er – bidrage. Foreløbig er der afdelinger i AabenraaAalborgAlbertslundBallerupBillundEsbjergGentofteGreveHorsensHelsingørHerlevHerningHvidovreKøbenhavnOdenseRoskilde og Rødovre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>