Columbia: Fremstilling af mad bidrager til landets forsoning

Der forestår et større genopbygnings og tillidsskabende arbejde efter den lange og hårde borgerkrig i Columbia. En af dem, der bidrager, er kok og social iværksætter Leonor Espinosa. Hun har sat sig for at genoplive det traditionelle landbrug, forfædrenes madtraditioner og kulinariske know-how i landdistrikterne, primært sammen med indfødte og afro-colombianere.  Ikke alene giver hendes arbejde en følelse af normalitet  tilbage til de fordrevne. Det sætter også forfædrenes køkken tilbage på landkortet i Colombia. Læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>