“Vi skal finde sammen for at bekæmpe stresskulturen”

Det var “Metoo”-bevægelsen der satte skred i hende. Den omsiggribende stresskultur er jo også en overgrebskultur hvor vi hver især påtager os skylden for forhold der skyldes ydre forhold. Forfatteren Sanne Bjerg skrev kronik om det i Kristelig Dagblad og oplevede en overvældende opbakning fra mennesker der også opfattede stress som deres helt individuelle problem. Siden startede hun hjemmesiden www.mentalbæredygtighed. Hun er i gang med at starte et oprør mod den omfattende konkurrence- og stresskultur. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>